Jouw maximale hypotheek bij Vista

Op huizenjacht? Dan wil je vast weten hoeveel je ongeveer kan lenen. En welke maandlasten daarbij horen. Vul de rekentool in en je krijgt meteen een indicatie. Snel en simpel.

Wil je een volgende stap zetten, schakel dan een adviseur in. Die kan veel preciezer jouw mogelijke hypotheek berekenen. En helpt jou om een hypotheek af te sluiten die bij je past.

Ik koop
Bruto jaarinkomenVerplicht veld
Bruto jaarinkomen partner
Energielabel
Schulden en uitgaven
Kredieten
totaalbedrag van je huidige krediet(en)
Alimentatie
bedrag per maand
Studieschuld
totaalbedrag voor start met aflossen
Studieschuld
aflossing per maand
Indicatie van hypotheek

Let op! De uitkomst is alleen een indicatie. Het is geen garantie dat je dit bedrag ook echt kan lenen of dat dit je maandlasten worden. Die bedragen hangen af van verschillende factoren. Zoals je leeftijd en inkomen, het rentepercentage en de waarde van het huis dat je koopt. Bereik je binnen nu en tien jaar de AOW-leeftijd? Dan is ook je pensioeninkomen van invloed. In deze indicatie is hier allemaal geen rekening mee gehouden. Ook niet met de voordelen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Stap voor stap je droomhuis kopen

Van rustig rondkijken op de huizenmarkt tot gesetteld zijn in je nieuwe huis. Hoe verloopt zo’n traject? Wat kun jeverwachten?

Hypotheek in 7 stappen preview

Ga jij voor duurzaamheid?

Slim! Want een duurzaam huis is in de regel goed voor je portemonnee én voor het milieu. Je kunt natuurlijk een huis zoeken dat nu al heel energiezuinig is. Of zelf het energielabel verbeteren met een duurzame verbouwing. Bespreek jouw groene wensen met je financieel adviseur. Dan neemt die het mee in jouw financieel advies.

Vind jouw adviseur

Bij een hypotheek gaat het om veel geld en vaak een looptijd van vele jaren. Goed advies is hierbij onmisbaar. Daarom kun je een Vista hypotheek alleen afsluiten met onafhankelijk advies. We helpen je graag om een adviseur te vinden.

Kaart van Nederland
Afbeelding van een pointer